Όταν η πολυτέλεια

συναντά τη φιλοξενία

Οι Βίλλες


Οι Βίλλες

Οι Βίλλες έχουν κατασκευαστεί με υψηλές προδιαγραφές και είναι εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Κάθε Βίλλα είναι 150 τ.μ., με τρεις κρεβατοκάμαρες, φιλοξενεί μέχρι 8 άτομα και έχει τη δική του ιδιωτική οικολογική πισίνα, μπάρμπεκιου και κήπο.

Δείτε τις Βίλλες

Το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο με μοναδικό φυσικό περιβάλλον και ιστορία βρίσκεται σε μια μικρή γωνιά της Γης, αγκαλιασμένη από επιβλητικά βουνά, βαθιά φαράγγια, σπήλαια και την απεραντοσύνη της θάλασσας, ζωγραφισμένη με αναγεννησιακά χρώματα και με ανθρώπους που τιμούν τη φιλοξενία ως γνήσιοι απόγονοι του Ξένιου Διός.

Από την πρώτη στιγμή ο επισκέπτης νιώθει την οικειότητα και τη γαλήνη που αποπνέει ο τόπος. Ένας τόπος που ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά ….

Περισσότερα..

Ορεάδες

Η ονομασία Ορεάδες προέρχεται από την ελληνική μυθολογία που σημαίνει Νύμφες του Βουνού. Ήταν αυτές που προίκιζαν τους ανθρώπους με θέλγητρα, με τα χαρίσματα, δηλαδή, που ωθούν τους ανθρώπους στον ερωτά και στην ηδονή, με την πιο ευγενική και σεμνή διάσταση που μπορούν αυτές οι έννοιες να πάρουν.

Περισσότερα..

Είπαν για εμάς..

  • The view is breathtaking and with a very nice poolarea and its a perfect place for BBQ. I really recommend this to everyone who are going to Krete. The host, Dimitris, was outstanding!

    Christine Gravestam Google Review
  • The house and location was amazing! The pool area is fabulous and the outdoor grill is the best place to cook and watch the beautiful sunset.

    Sara Airbnb
  • Oreades villas are a perfect base from which to explore the island of Crete.

    Jane Airbnb

Η Τοποθεσία

Οι πολυτελείς Βίλλες Ορεάδες είναι χτισμένες πάνω σ ένα καταπράσινο λόφο του Ρεθύμνου με έντονη μεσογειακή βλάστηση, την καταγάλανη θάλασσα να απλώνεται στον ορίζοντα και μ’ ένα μικρό φαράγγι να διασχίζει το κάτω μέρος του λόφου, καταφύγιο διαφόρων πουλιών.

anitaΑρχική